Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Taidea Glass brusný kámen na nože 10000

Kód: TP2016
4 hodnocení
Značka: Taidea
1 235 Kč
Na objednání, dodáme přibližne za 20 dní.
Můžeme doručit do:
21.11.2024

umělý korund

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řada brusných kamenů Taidea Glass Proyan obsahuje bílý korund, jeden z nejtvrdších minerálů na světě, a je kombinován s podkladem z tvrzeného skla. Tento typ brousku ubývá mnohem pomaleji než klasické vodní kameny, a před použitím jej není třeba namáčet do vody (stačí ho jen postříkat vodou). Důležitým faktorem je, že můžete brousek používat až do konce, neboť sklo zabraňuje destrukci kamene, i když na něm zbývá několik milimetrů brusného materiálu.
Extra extra jemný inovativní brousek na nože větších rozměrů pro pohodlné finish broušení různých druhů nožů (japonské, kuchyňské, zavírací, nůž s pevnou čepelí), kvalitně nabrousí do konečného stavu ostří i břitvy nebo velmi jemné nástroje. 
Kámen je dodáván včetně protiskluzového podstavce k snadnému broušení, kdy zbytečně "neujíždí". 

Rozměry kamene: délka 21.0 x šířka 7,0 x výška 1,8 cm 
Hrubost: extra jemný 10000 grit
Váha: 550 g
Použití: univerzální pro finální dokončení broušení pro různé nože včetně japonských kuchyňských nožů a pro břitvy na holení

SLEDUJTE NÁŠ TEST NABROUŠENÍ NOŽE NA KAMENU O ZRNITOSTI 400 GRIT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_taidea

Taidea Technology Co., Ltd. je inovativní společnost, která se specializuje na výrobu brusných nástrojů. Nachází se na západním břehu krásné delty Perlové řeky v městě Zhongshan, provincie Guangdong. Zhongshan, známé jako hlavní město Sun Yat-sena, je strategicky umístěné vedle speciální ekonomické zóny Zhuhai, což umožňuje společnosti výhodnou blízkost k obchodním centrům Hongkongu a Macaa.
Společnost byla založena v roce 2006 a za necelé dvě dekády se rozrostla na moderní výrobní komplex s plochou 12 000 metrů čtverečních. Taidea se díky svému zaměření na vývoj a výrobu brusných nástrojů stala jedním z hlavních hráčů na trhu.
Taidea nabízí široký sortiment brusných nástrojů pod svou divizí *Grinder*. Tento sortiment zahrnuje brusné kameny, elektrické ostřiče i kapesní brousky, které jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky různých typů uživatelů. Od profesionálních kuchařů po amatérské nadšence – každý si v nabídce Taidea najde produkt, který vyhovuje jeho potřebám.
Jedním z klíčových pilířů úspěchu značky Taidea je její silné zaměření na výzkum a vývoj. Společnost se zaměřuje na technologické inovace, které přinášejí pokročilá řešení v oblasti brusných nástrojů. Tento závazek k inovacím vedl k získání více než 40 patentů v oblasti brusiva. Díky těmto patentům a technologickým pokrokům si značka upevnila svoji pozici jako technologický lídr v oboru.
Taidea Technology Co., Ltd. je příkladem dynamické a inovativní společnosti, která dokázala úspěšně využít svůj potenciál a rozšířit své působení na globálním trhu. S kombinací technologických inovací, kvalitních produktů a strategické geografické polohy je Taidea značkou, která neustále posouvá hranice brusných nástrojů a uspokojuje potřeby zákazníků po celém světě.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.