Nože na pečivo

Cena:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | 6»

Nože s vlnovitým a zoubkovaným ostřím se výborně hodí ke krájení chleba, pekařských výrobků a dalších suchých potravin (nože na chléb a cukrářské nože). Zoubky lze také překrojit tuhou slupku, blány a šlachy. Kromě toho lze nože s vroubkovaným ostřím využívat k porcování pečeně. V tomto případě získává povrch řezu pórovitý vzhled, což může být v určitých situacích žádoucí. Nůž s tvrdou vroubkovanou čepelí je vhodný ke krájení zmražených potravin. Využíváte-li k této činnosti nůž s hladkým ostřím, může čepel při krájení v potravinách snadno uvíznout. Chcete-li nůž vyjmout, pohybujte jim nahoru a dolů, po délce nože. Čepel v žádném případě neohýbejte, může se snadno poškodit. Zachovávejte opatrnost také v případě, že chcete vyjmout nůž, který uvízl v kosti, chrupavce, šlachách nebo podobnému materiálu.

 Zubaté ostří vydrží velmi dlouho ostré.

Vážení zákazníci,

 ve dnech 31.7. až 11.8. máme zavřeno, budeme testovat nové produkty během více než 8000km dlouhé cesty po Skandinávii.

Objednávky zboží které máme skladem a vytvořené před datem 26.7. expedujeme ihned, zboží na objednávku dodáme v druhé polovině srpna. 
Veškeré objednávky vytvořené od 27.7. budeme zpracovávat 14. až 15.8.2017.