Blog, Strana 3
Výpis článků
Jak vznikl dnes už legendární model Mikov Predator? Přečtěte si rozhovor z jeho tvůrcem. Který nůž ...
I když milujeme nože, máme s nimi jeden problém. Traduje se, že protože je nůž ostrý a nebezpečný, t...
Nádherné zpracování špičkových nožů Kanetsune. Tak ostré a plné vášně, prostě radost pro každého v k...
Historie a vývoj výrobce kuchyňských nožů Dick Germany. Historie továrny: 1778 Joha...
Vše o samurajských mečích. Podle legendy byl první samurajský meč vyroben okolo roku 700 n.l. mečíře...
Holení břitvou zažívá v posledních letech velký boom, spousta mužů přišla na to že tak hladce a doko...
Kuchyňské nože Kuchařské a kuchyňské nože ... jde o širší a poměrně tvrdé nože. ...
Mistr kuchař a řezník, ale i dobrá hospodyně vědí, že bez kvalitního kuchyňského nože se neobejdou. ...
Čepele nožů 1) Hollow ground - ostří charakteristické pro břitvy , velmi ostré, ale slabší hrana, k...
Karambit Fox patří jednoznačně k nejlepším na trhu. Kvalita zpracování, použitá ocel a široká nabídk...
