Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Kanetsune – japonské nože

Nádherné zpracování špičkových nožů Kanetsune. Tak ostré a plné vášně, prostě radost pro každého v kuchyni. Jednoduše Made in Japan.
 

Nejlepší z nejlepších-takto lze nazvat japonského výrobce nožů z města Seki City. Kvalita těchto výrobků je prověřena staletími kdy se umění dědí z generace na generaci. Používané špičkové oceli zaručují vysokou užitnou hodnotu pro stávající i nové majitele.  



Kanetsune nabízí jak kuchyňské nože tak outdoor nože. Jedná se o ručně vyrobené kusy z kterých "dýchá" historie a každého uživatele doslova nadchnou svojí dokonalostí.
Japonské nože stejně jako auta přesvědčují svojí spolehlivostí a kvalitou. Vysoká řezivost uspokojí každého vášnivého kuchaře, nízká váha těchto nástrojů zbytečně nezatěžuje zápěstí majitele.  
Mezi nejoblíbenější kuchyňské nože patří bezesporu Santoku. Délka nože bývá cca 17 cm, proto je jako univerzální nůž vhodný i pro ženy. Luxusní verzí  je damašek, který majiteli nejen usnadňuje práci v kuchyni, ale lahodí i oku.




Kanetsune pevná čepel je tradiční nůž, kde vládne neotřelý design, damašek a naturální dřevina. Jsou použity velmi kvalitní japonské oceli "Aogami-Blue steel" nebo "Shirogami-White steel) zakončené trnem a vsazené do elegantní rukojeti. K zajímavostem patří i často používaná dřevěná pouzdra s krásnými přezkami z kůže. 
Vše vyrobeno v Japonsku.

Japonské nože již 10 let nejen prodáváme, ale také profesionálně brousíme. Špičková kvalita-špičkový servis.

Nože Kanetsune koupíte zde.
 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.