Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Fox Knives Karambit

Karambit Fox patří jednoznačně k nejlepším na trhu. Kvalita zpracování, použitá ocel a široká nabídka modelů jej předurčuje k celosvětovému úspěchu.
 
1_the_dart_karambit_trainini
 
Hned v úvodu je třeba předestřít, že italský Fox zahrnuje ve svém sortimentu nejen "ostré" verze, ale i "trainer" verze, tedy tréninkové. Pro začínající majitele karambitu se jedná o významnou informaci při rozhodování, kterého výrobce si vybrat. Trainer je naprosto identický nůž, který disponuje "tupou" čepelí a uživatel má tak minimální možnosti zranění. 
 
 
 
1_fox_knives_folding_karamb
Nejoblíbenějším modelem je Fox knives karambit 599, označovaný jako mini. Jedná se o menší model, velmi praktický a skladný. Jako většina karambitů italského výrobce využívá "Emerson Wave Patent n° 5.878.500" pro velmi rychlé otevření čepele o kapsu. Použita je osvědčená ocel N690Co v kombinaci s protiskluzovými střenkami G10. Dostupná je i zmiňovaná trainer verze.
 
 
 
Novinkou je FOX THE DART KARAMBIT DESIGN BY DOUG MARCAIDA s netypickým tvarem čepele ve stylu tanto. Tento model vytvořil Doug Marcaida, zakladatel filipínského bojového umění Marcaida Kali.
 
the_dart_karambit
 

Pro větší verzi Fox karambitu se nabízí dva modely FX-478 a FX-479, které se liší pouze střenkou. Stříbrný model má z hliníku a černý z osvědčené G-10.

2_derespina_kuku_hanuman_fi

Pro uživatele vyžadující karambit s pevnou čepelí jsou k dispozici dvě možné varianty FX-636 T DERESPINA KUKU HANUMAN FIGHTING KARAMBIT FOX KUKU HANUMAN KARAMBIT a mohutnější bráška FX-637 T DERESPINA KUKU HANUMAN FIGHTING KARAMBIT FOX PARONG KARAMBIT.

 

Kompletní nabídku karambit Fox knives koupíte zde.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.