Nože vykošťovací

Cena:
Filtrovat dle

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | 8»

   

Vykosťovací nůž je vhodný pro dokonalé odkrajování masa od kosti. Ideálnějším se jeví kratší a pružnější čepel, neboť má uživatel při práci větší cit a dokáže lépe kopírovat kost. V tomto ohledu je důležíté "zajíždět" co nejméně do kosti, aby se nůž rychle netupil. "Vykošťovák" lze využít i při zpracování ryb.

Vážení zákazníci,

 ve dnech 31.7. až 11.8. máme zavřeno, budeme testovat nové produkty během více než 8000km dlouhé cesty po Skandinávii.

Objednávky zboží které máme skladem a vytvořené před datem 26.7. expedujeme ihned, zboží na objednávku dodáme v druhé polovině srpna. 
Veškeré objednávky vytvořené od 27.7. budeme zpracovávat 14. až 15.8.2017.