Kanetsune Kiji
Kód: KB-239Související produkty
Detailní popis produktu
Kiji meens "pheasant". This is the knife especially designed for disconnecting animal's head and is called "Atama-otoshi" in Japan (means disconnecting heads in Japanese.) If you butcher your own animal you will want a knife that can easily perform the task of the field dressing. Kanetsune hunting knives are made by Japanese high carbon steel that will meet the needs of professional hunters. Each knife comes with a black Nylon scabbard that can be attached to your belt.
Délka čepele: : 5.9" (150mm)?
OVERALL LENGTH : 10.2" (260mm)
BLADE STEEL : SKD12
HRC : 60-61
Tloušťka čepele : 2mm
HANDLE : Rose Wood
WEIGHT : 130g (4.6oz.)
SHEATH : Nylon
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nože s pevnou čepelí |
|---|---|
| Materiál čepele: | Carbon Steel / uhlíkatá ocel |
| Délka čepele: | 15 až 20 cm |
| Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Úžasné nože s historií více než 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Město Seki, Město listí, je domovem největšího počtu japonských výrobců mečů a nožů v celém Japonsku. Toto nenapodobitelné řemeslo praktikují po staletí a předávají tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. Dnes se tyto nádherné nože a meče vyvážejí do celého světa a ocel VG-10 se stala známou také díky nožířské firmě Spyderco. Vyrobeno v Japonsku
| Výrobní společnost : | Kawamura Cutlery (Seki, Japan) |
|---|
