Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

XinCraft Damascus Steel Nakiri Knife

Kód: XC129
Neohodnoceno
4 569 Kč
Na objednání, dodáme přibližne za 15 dní.
Můžeme doručit do:
14.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto Nakiri je ručně vyráběno velmi zkušenými řemeslníky s desítkami let zkušeností s ruční výrobou nožů. Díky ultra tenké čepeli vykované 67vrstvou damaškovou ocelí s jádrem VG10, jejíž tvrdost dosahuje HRC61+/-1, vykazuje tento nůž mimořádnou ostrost. Na rukojeti je použito dřevo olneya tesota a mosaz na distanční podložku, což maximalizuje stabilitu a antikorozní vlastnosti. Dlouhá a plochá čepel pomáhá odříznout zeleninu zcela bez zanechání nežádoucích nepřesností řezu, tento nůž bude ideálním nástrojem pro krájení zeleniny, stejně jako byl použit jako univerzální nůž v kuchyni.

Série: XinCraft
Délka čepele: 206 mm  
Celková délka: 330 mm  
Ocel čepele: Damašková ocel s jádrem VG10, 67 vrstev
Tvrdost: 61 HRC
Tloušťka čepele: 2,4 mm 
Rukojeť: dřevo olneya tesota
Hmotnost: 430 g

Návod k použití: 

- nůž nepoužívejte k jiným účelům než ke krájení potravin.
- nůž používejte ke krájení ovoce, zeleniny, ryb a masa bez kostí.
- krájejte na površích šetrných k ostří, jako je dřevo, plast nebo guma.
- po použití nůž ručně umyjte jemným mýdlem na nádobí, opláchněte a důkladně osušte utěrkou. Použití v myčce nádobí se NEDOPORUČUJE.
- nůž skladujte správně v bloku na nože, v pouzdře nebo v polstrovaném ochranném boxu.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

xinlogo

Produkty XIN Cutlery ztělesňují ducha největších designérů nožů a jsou zhmotněny na nejvyšší úrovni technologie a řemeslného zpracování. Cílem nožů XIN je nabídnout důmyslnou rovnováhu mezi ostrostí, materiálem a designem, a poskytnout tak každému uživateli řezný i estetický zážitek. Pro nože XIN není ostrost cílem, je to jen začátek...
XIN Cutlery je součástí známého výrobce zavíracích a pevných nožů Bestech Knives

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.