Blog, Strana 4
Výpis článků
Ostření a broušení je dost podstatný rozdíl, který si většina lidí ani neuvědomuje. Článek popisuje ...
Za dobu co prodáváme a brousíme nože jsme se setkali se spoustou nožů, kterým jejich majitelé, přípa...
Jak brousit keramický nůž. I keramické nože, přestože jsou velmi tvrdé, se časem otupí. Na jejich na...
Mistr kuchař a řezník, ale i dobrá hospodyně vědí, že bez kvalitního kuchyňského nože se neobejdou. ...
Ostření a broušení nožů patří k základním činnostem, které je nutno provádět, pokud chceme aby nůž f...
Při výrobě nožů značky Victorinox se využívá ocel prvotřídní kvality značky Dauphinox, která kromě ž...
Pakkawood je výjimečný materiál mimořádné kvality a dlouhotrvající krásy. Při výrobě je využito mode...
Kanetsune používá pro výrobu svých nožů tři druhy ocelí. White Steel - v japonštině zvanou ...
Materiál rukojeti je po oceli druhou nejdůležitější částí. Ovlivňuje schopnost úchopu, pevnost nože ...
Nerezové oceli Oceli v této kategorii jsou neerezové oceli s příměsí legujících prvků, (chrom, mang...
