Kanetsune Red Sandalwood Yanagiba 210mm
Kód: KC-403Související produkty
Detailní popis produktu
Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů, sushi a sashimi.
Délka čepele: 210 mm (8.3 "), jednostranně broušené ostří
Ocel čepele: White Steel jádro / Damašek 11 vrstev
Tvrdost v HRC: 60
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Vhodné pouzdro: KC-618 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Úžasné nože s historií více než 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Město Seki, Město listí, je domovem největšího počtu japonských výrobců mečů a nožů v celém Japonsku. Toto nenapodobitelné řemeslo praktikují po staletí a předávají tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. Dnes se tyto nádherné nože a meče vyvážejí do celého světa a ocel VG-10 se stala známou také díky nožířské firmě Spyderco. Vyrobeno v Japonsku
| Výrobní společnost : | Kawamura Cutlery (Seki, Japan) |
|---|
