Kanetsune Black Santoku 180mm
Kód: KC-103Související produkty
Detailní popis produktu
Velmi dobře vyvážený kuchyňský nůž santoku s damaškové oceli, která je nejen okrasná, ale také funkční.
V tomto 33 vrstveném japonském damašku, který má řezné jádro z královské japonské oceli VG-10, která se řadí k tomu nejlešímu v nerezové kategorii.
Rukojeť, která skvěle padne do ruky, je nůž velmi dobře vyvážen. Na zpracování kovaného nože je kladena velká péče a nůž je opravdu mistrně vyroben. Čepel nože je ve tvaru santoku, který umožňuje všestranné použití. Postupně se zužující profil od hřbetu nože k ostří zaručuje opravdu vysokou řezivost. Nůž pak prochází porcovanými potravinami opravdu jako po másle. Vysoká kvalita oceli pak umožňuje dlouhotrvající ostrost a velmi snadnou přebrousitelnost do ostří, které je žiletkově ostré. To vše v úhledné, na míru vyrobené papírové dárkové krabičce, inu preciznost je japonskou ctností.

Řady kuchyňských nožů Kanetsune Seki KC-100 a KC-200 jsou vyrobeny z 33-vrstvého damašku s jádrem z japonské oceli VG-10, která poskytuje vynikající řezné vlastnosti. Tento nůž vás až překvapí svou výkonností.
Délka čepele: 180 mm (7.1 ")
Celková délka: 300 mm (11.8 ")
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel jádro / Damašek 33 vrstev
Tvrdost: 60-61 HRC
Tloušťka čepele: 1.8 mm
Rukojeť: černé vrstvené dřevo / nerez standardní
Hmotnost: 168gr
Vhodné pouzdro: KC-613 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Úžasné nože s historií více než 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Město Seki, Město listí, je domovem největšího počtu japonských výrobců mečů a nožů v celém Japonsku. Toto nenapodobitelné řemeslo praktikují po staletí a předávají tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. Dnes se tyto nádherné nože a meče vyvážejí do celého světa a ocel VG-10 se stala známou také díky nožířské firmě Spyderco. Vyrobeno v Japonsku
| Výrobní společnost : | Kawamura Cutlery (Seki, Japan) |
|---|
