Kanetsune Namishibuki Kiritsuke-Gyutou 210mm Damascus bez Pouzdra
Kód: KC-845Související produkty
Detailní popis produktu
Název série „Namishibuki“ znamená v japonštině vlnění vody, neboť atraktivní černá damašková čepel vypadá jako vlnění oceánu. Tato čepel se skládá ze 101 vrstev damašku a jádra z vysokorychlostní práškové oceli o tvrdosti 61 ± 0,5 HRC.
Tu nejlepší ostrost dodává team super kvalifikovaných řemeslníků, kteří svojí bezmeznou oddaností vyrábějí kuchyňské nože ve městě Seki. Originalitu dodává tradiční japonská osmiboká rukojeť, jejíž složení je z černého dřeva a červeného prstence z micarty.
Tento nůž se dodává s tradičním japonským krytem "Kuro-Ishime" v luxusní dřevěné krabici.
Hrdě vyrobeno ve městě Seki v Japonsku.
Délka čepele: 210 mm (8.3 ")
Celková délka: 350 mm (13.8 ")
Ocel čepele: 101 layers damascus w/ high speed powder steel core
Tvrdost v HRC: 60,5 - 61,5
Rukojeť: black plywood / red micarta ring
Vhodné pouzdro v ceně: Magnolia wood, Japanese traditional "Kuro-Ishime" finished (black painted)
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Japonské kuchyňské nože |
|---|---|
| EAN: | 4956856728451 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Úžasné nože s historií více než 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Město Seki, Město listí, je domovem největšího počtu japonských výrobců mečů a nožů v celém Japonsku. Toto nenapodobitelné řemeslo praktikují po staletí a předávají tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. Dnes se tyto nádherné nože a meče vyvážejí do celého světa a ocel VG-10 se stala známou také díky nožířské firmě Spyderco. Vyrobeno v Japonsku
| Výrobní společnost : | Kawamura Cutlery (Seki, Japan) |
|---|
