Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Nože Nieto - španělská tradice

Miquel Nieto představuje typického výrobce nožů z Pyrenejského poloostrova, kde je tradice a použití vlastních součástek podstatou samotného výrobku.
 
Španělské lovecké nože jsou celosvětově znamé pro svojí autentičnost. Značka Nieto Miquel využívá místních přírodních produktů k vytvoření modelů nožů, které přesvědčují svým osobitým vzhledem a zpracováním. Na střenky je tak použito olivové dřevo, hovězí kůže, leštěný paroh a další.
 

Ocel si španělský výrobce vyvinul vlastní a to AN-58, která je velmi podobná veřejnosti známe 440-C. Jde tedy o ocel kvalitní disponující slušnou řezivostí a odolností proti ztupení.
Nože pro myslivce tvoří nemalou část produkce značky Nieto, proto jsou častou volbou při výběru tohoto důležitého nástroje jež nesmí při nasazení selhat.
Sortiment tvoří rozsáhlá nabídka loveckých nožů s pevnou čepelí, ale i zavíracích. Ty jsou ve většině případů opatřeny bezpečnostní pojistkou proti zavření. Nože s pevnou čepelí jsou automaticky vybaveny pouzdrem pro praktické nošení, často mají skutečně luxusní kožené provedení. 



Dostupné recenze nožů Nieto v přírodě prokazují nespornou úroveň kvality při nasazení. Tyto evropské nože budou u majitelů nadále vytvářet nadšení z poctivě odvedené práce.
Mezi nejznámější kousky španělského výrobce patří: Toledo, Traveller, Alpina, Chacal, Cetreria, Roadrunner, Aventurero nebo Cazador.

Kompletní nabídku nožů Miquel Nieto můžete koupit zde.
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.