Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Leatherman - záruka 25 let

Světoznámý výrobce nožů Leatherman garantuje záruku u svých produktů 25 let a zde je její specifikace:
 

Zajišťujeme mimořádná opatření, aby Váš produkt Leatherman mnoho let spolehlivě fungoval a činil svoji službu. Pokud by takto nebylo, pak vadný kus opravíme nebo vyměníme dle našeho uvážení za podobnou nebo vyšší kvalitu jako součást naší 25-ti leté záruky. Tato záruka neplatí v případě zneužití, pozměnění, krádeže, ztráty nebo neoprávněného či nesprávného použití vašeho nože Leatherman. Tato záruka se nevztahuje na pouzdra, příslušenství, ražení, povrchové úpravy a čištění nebo ostření produktů.

Nože Leatherman koupíte zde

 

Nářaďové nože jsou ideálním společníkem pro kutily, servisní techniky, cestovatele atd. Jedná se o velmi praktické provedení, kde tou podstatnou částí jsou kleště.

Tato funkce je zcela odlišuje od ostatních nožů. Většina modelů je dále vybavena dalšími nástroji jako nůžky, dláto, pilník, šroubovák, nůž nebo sada bitů. Multifunkční nože používají i profesionálové jako servisní technik, hasič, policie či vojáci. Mezi nejprodávanější modely Leatherman patří: Wave, Freestyle, Rev, Sidekick, Super tool 300, Wingman, Charge TTi a Surge. V poslední době je populární revoluční náramek multitool Tread, který lze nosit přímo na ruce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.