Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Darovat nůž = probodnout přátelství?

I když milujeme nože, máme s nimi jeden problém. Traduje se, že protože je nůž ostrý a nebezpečný, tak když ho někomu darujeme, probodneme tím naše přátelství.
 
orgoj 
 
A proto je třeba za každý nůž alespoň symbolicky zaplatit nebo věnovat na oplátku jiný dárek. Když se nyní blíží Vánoce – znamená to tedy, že nůž pod stromeček není vhodným dárkem? Právě naopak! A vůbec to neznamená nebrat tuto tradici na lehkou váhu. Vánoce jsou přece okamžikem, kdy dárky nejenom dáváme, ale také dostáváme. A proto ten, koho jsme nožem obdarovali, splnil podmínku, která zaručuje, že přátelství přetrvá i poté, co si námi darovaný nůž ponechá. A tak, pokud hledáte vhodný a atraktivní dárek – nůž od Mikova se přímo nabízí.
 

Bedřich Jetelina - ředitel komunikace Mikova

 
 
Nože pocket - rok poté
 
orgoj_2Je tomu rok, co byla na přehlídce Designblok v Praze představena kolekce nožů pocket. Ta od té doby získala nejenom cenu šéfredaktorů na této přehlídce, ale také titul „Výrobce roku – Cena za průmyslový design“ a byla oceněna i mezinárodním designovým oceněním Red Dot Award 2016. Čím je tento nůž tak výjimečný? Nejenom minimalistickým designem navrženým studiem Olgoj Chorchoj, ale také precizním zpracováním a ušlechtilými materiály. Je to nůž, který je spíše šperkem a módním doplňkem, ovšem šperkem a doplňkem nesmírně odolným a vysoce praktickým. 

Nožem Pocket dáváte svému okolí najevo, že máte styl. A pokud se rozhodnete některý z nich věnovat jako dar, vyjadřujete jeho prostřednictvím vůči obdarovanému hluboký respekt a vážnost.

Nůž pocket ve velikostech S, M a L si můžete objednat zde

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.